ANTALYA / SERİK - Cumalı İlkokulu

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencileri minik elleriyle yaptıkları Ramazan davullarını,öğrendikleri Ramazan manileri ile seslendirdiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulü münasebetiyle okulumuzda yapmış  olduğumuz İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında 3/A sınıfı öğrencisi  Yiğit Koca birinci, 4/B sınıfı öğrencilerinden Deren Yılmaz ikinci ,Medinenaz Güzel üçüncü oldu.Düzenlenen törenle madalyalarını alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü minik yüreklerin hazırladığı programla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize  teşekkürler.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulü okulumuz öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

Yeşilay Haftası kutlama programı öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleşti. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sivil Savunma Günü ,deprem ve tahliye tatbikatları yapıldı. Okulumuz öğrencilerinin  hazırladığı sivil savunmanın önemini anlatan programı öğrencilerimiz dikkatle takip etti.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında deyimler ve atasözlerinin anlamlarını açıklayan çalışmaları öğrencilerimiz yaparak panoda sergilediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" etkinliğini yapan 3/A sınıfı öğrencilerimizden bir görüntü.

Şbt

ÇEDES Değerler eğitimi kapsamında sabır ve sorumluluk değerleri işlendi.

Ock

Cumali İlkokulu olarak ,aralık ayında ÇEDES Projesi kapsamında ,yardımlaşma ve merhamet değerini öğrencilerimizle işledik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutladık.

Kas

ÇEDES( Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Okulumuz öğrencileri ve velilerimizin katılımıyla mazlum Filistin Halkına yardım kermesi düzenledik. Kermesimizde toplanan on üç bin lirayı yardım hesabına yatırdık. Emeği geçen tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerin hazırlamış oldukları programla Atatürk'ü andık. Programımızdan görüntüler...

Kas

Okulumuz anasınıfı öğrencileri, minik elleri ile, kışın afiyetle yemek için turşu kurdular.Yaptıkları turşuları okulumuz personelleri ile de paylaştılar. İşbirliği,yardımlaşma ve paylaşma değerlerini de kavramış oldular bu çalışmalarıyla.

Kas

Çedes projesi ekim ayı değeri edep , saygı, nezaket konuları çeşitli etkinliklerle anlatıldı.