ANTALYA / SERİK - Cumalı İlkokulu

Nis

İlçemizde yapılan zeka oyunları turnuvasında mangala dalında ilçe üçüncüsü olan okulumuz öğrencisi Kayra Mert Can'ı kutluyoruz.Ayrıca epuilibrio oyununda ilçe beşincisi olan okulumuz  öğrencisi Duru Ünsal'ı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin başarılarının  devamını diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. Geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 4/A sınıfı öğrencilerimiz mısra ezberleme etkinliğini sınıf arkadaşlarına sunarken bir kesit.

Nis

2023-2024 Eğitim yılında okulumuz anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerimizin yürüttüğü "Nature is a Wonderful World fol Children (Doğa Çocuklar İçin Harika Bir Dünya) adlı e Twinnig Projemiz çocuklarımızın doğayla içi içe olmalarına olanak sağlıyor.Doğanın bize kazandırdıkları ve bizim doğa için yapmamız gerekenleri çocuklarımız yaparak yaşayarak öğreniyorlar. Doğada buldukları malzemelerle etkinlikler yaparak, evcil hayvanlarımız birbirimize tanıtarak, doğa ile ilgili videolar izleyerek, toprak ile ilgili hikaye ve şiir oluşturarak, Web 2 araçlarını kullanarak yeni tecrübeler kazanıyorlar.

Nis

Serik Gençlik Merkezi yetkilileri ve gönüllüleri okulumuz anasınıfı ve özel eğitim sınıfı öğrencileri için pamuk şekeri yapımı etkinliği hazırladılar. Öğrencilerimiz eğlenceli ve güzel bir gün geçirdi emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencileri minik elleriyle yaptıkları Ramazan davullarını,öğrendikleri Ramazan manileri ile seslendirdiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulü münasebetiyle okulumuzda yapmış  olduğumuz İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında 3/A sınıfı öğrencisi  Yiğit Koca birinci, 4/B sınıfı öğrencilerinden Deren Yılmaz ikinci ,Medinenaz Güzel üçüncü oldu.Düzenlenen törenle madalyalarını alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü minik yüreklerin hazırladığı programla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize  teşekkürler.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulü okulumuz öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

Yeşilay Haftası kutlama programı öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleşti. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sivil Savunma Günü ,deprem ve tahliye tatbikatları yapıldı. Okulumuz öğrencilerinin  hazırladığı sivil savunmanın önemini anlatan programı öğrencilerimiz dikkatle takip etti.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında deyimler ve atasözlerinin anlamlarını açıklayan çalışmaları öğrencilerimiz yaparak panoda sergilediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" etkinliğini yapan 3/A sınıfı öğrencilerimizden bir görüntü.

Şbt

ÇEDES Değerler eğitimi kapsamında sabır ve sorumluluk değerleri işlendi.

Ock

Cumali İlkokulu olarak ,aralık ayında ÇEDES Projesi kapsamında ,yardımlaşma ve merhamet değerini öğrencilerimizle işledik.